Sant Martí de CentellesSant Martí de Centelles

Gaudir de l┤entorn

Sant Martí de Centelles
Sant MartÝ aposta per:

Escalada i Orientaciˇ esportiva

ESPORT EN EL MEDI NATURAL

L'Escola d'Escalada "la Soleia" és una zona d'escalada tradicional, restaurada per l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles amb l'acord de la propietat de la finca l'any 2010. Consisteix en 10 vies d'escalada, entre elles algunes apropiades per a iniciar-se en aquest esport; un rappel i un camí equipat (vegeu el croquis detallat), més un sector reservat a l'obertura de noves vies. Es troba a Valldaneu, a la cinglera de la Soleia, situada sota l'antiga parròquia.

ATENCIÓ: ESTÀ PROHIBIT L'ACCÉS A TOTES LES PERSONES QUE NO ESTIGUIN FEDERADES O QUE NO COMPTIN AMB L'ASSEGURANÇA CORRESPONENT.

El Circuit d'Orientació de l'Oller-Valldaneu és el primer circuit d'orientació esportiva de Sant Martí. Es troba al sector de baix del municipi mi és un dels productes turístics i esportius més freqüentats. Pensat per a la iniciació en aquest esport, també es pot fer servir com a suport per a gimcanes, caminades, etc.

El Circuit d'Orientació del Castell de Sant Martí és el segon circuit creat al municipi. Es troba a la rodalia del castell de Sant Martí, element principal del patrimoni cultural situat, a més, en un entorn natural privilegiat. El Circuit té tres nivells de dificultats, indicats en el plànol corresponent:

Recorregut d'Iniciació: Discorre a peu pla en la pràctica totalitat del recorregut, en un circuit que combina entorn urbanitzat i forestal. Ideal per iniciar-se en l'esport, per fer-lo amb infants, etc.

Recorregut Curt: Combina l'anterior amb la pujada a la cinglera i el castell de Sant Martí. Requereix més preparació física, tot i que encara és accessible per un públic general. 

Recorregut Llarg: És un circuit ideal per entrenament, ja que té un grau d'exigència física superior, a més de la longitud.

Podeu dotar-vos dels plànols per fer els circuits a l'Ajuntament de Sant Martí (entre setmana) o a l'oficina d'informació turística d'Aiguafreda (cap de setmana). En el cas del Circuit del Castell, també es pot trobar a la rectoria de la parròquia de Sant Martí, al peu de la fortalesa (cap de setmana)

SERVEIS AL VISITANT

Punt d'Informació Turística de l'Ajuntament

Podeu trobar tots els serveis al visitant (bars, braseries, cases de colònies, etc.) a l'apartat "El Municipi" d'aquesta web.

Els equipaments i itineraris locals tenen el seu corresponent fulletó, que us podeu despenjar en el mateix apartat "El municipi"

Ajuntament de Sant Martí de Centelles
C. Estació, 4 - 08592 Sant Martí de Centelles
Tel. 93 844 24 06 - Fax: 93 844 11 20 - st.martic@diba.cat
Diputació de Barcelona