Sant Martí de CentellesSant Martí de Centelles

Educació de qualitat

Sant Martí de Centelles
Sant Martí aposta per:

Llar d´Infants "L´Arc de Sant Martí"

Llar d´Infants municipal

 


Després d’un llarg camí treballant per millorar el futur educatiu dels nostres infants i joves, l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles, al març de 2011 va inaugurar la Llar d’Infants municipal “L’Arc de Sant Martí”. Aquest equipament educatiu, que era, des de fa temps, una necessitat peremptòria al municipi i territori proper, va estar possible gràcies als esforços de diverses administracions i institucions, entre elles el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Barcelona.


L’equipament compta amb tres aules, cuina pròpia i una cabuda per a 41 infants, dels 4 mesos als 3 anys.


La llar d’infants l’Arc de Sant Martí és un centre educatiu públic i com a tal expressa la voluntat de l’Ajuntament d’implicar-se en l’educació dels seus ciutadans més petits i de recolzar la tasca educativa de les famílies.


L’Arc de Sant Martí vol ser un espai de referència en l’àmbit de l’educació de la petita infància tant per a les famílies com per a la resta de la comunitat.


Des d’aquesta òptica, no només ofereix el servei de llar d’infants sinó que també presta altres serveis de dinamització infantil, d’esbarjo, de relació, d’informació, d’assessorament, etc... en base a l’anàlisi de necessitats i a la sensibilitat per promoure, recollir i canalitzar demandes i suggeriments dels seus usuaris i d’altres agents socioeducatius del municipi.


La metodologia està basada en els principis bàsics de respecte i de sensibilitat per als infants, tot vetllant per la seva autonomia. Tot això emmarcat per un respecte envers l’infant com a persona, com a ésser únic que estableix relacions i que influeix en els esdeveniments del seu entorn.


Us convidem a tots i totes a visitar l’Arc de Sant Martí!


Trobareu més informació del dia a dia a l’escola al blog:


http://llilarcdesantmarti.blogspot.com.es/ 

 

 

Aquí trobareu informació sobre el calendari de preinscripció per al curs que ve!


Ajuntament de Sant Martí de Centelles
C. Estació, 4 - 08592 Sant Martí de Centelles
Tel. 93 844 24 06 - Fax: 93 844 11 20 - st.martic@diba.cat
Diputació de Barcelona